Dansen met Karen

Het adres voor stijldansen in Groningen!

Privélessen

Wil je op je bruiloft met een openingsdans de dans openen? Heb je veel lessen gemist? Wil je iets meer weten over techniek en houding? Dan is een privéles misschien wel iets voor jou! Tijdens een privéles ben je 60 minuten één op één met de docent aan het werk. Je hebt de volledige aandacht en zo is de les op maat gemaakt voor jullie als danspaar.

Workshop

Heb je een teamuitje? Een vrijgezellenfeest? Een familiedag? Ook voor deze gelegenheden is stijldansen heel geschikt! In overleg stellen we de workshop samen. Een workshop kan verzorgd worden bij ons, maar in overleg ook op locatie.

Over Dansen met Karen

Dansen met Karen staat onder leiding van Karen Veninga.
Op mijn 15e ben ik begonnen met stijldansen. Samen met een groep vriendinnen ging ik op dansles bij Dansstudio de Haan in Groningen. Al snel was ik besmet met het dansvirus en was ik alle dagen te vinden op de dansschool. Veel van de jeugd uit die tijd vond andere bezigheden, maar ik ben altijd gebleven. Met verschillende partners heb ik wedstrijden gedanst. Een aantal jaren geleden ben ik gestart met les geven bij Dansstudio de Haan. En daar ligt mijn passie!
Het overbrengen van mijn enthousiasme en kennis over stijldansen doe ik met veel liefde. Mijn streven is om iedereen een gezellige en leerzame avond te bezorgen. Nadat Dansstudio de Haan in 2017 haar deuren heeft gesloten, ben ik gestart met Dansen met Karen, een kleinschalige dansschool die zich richt op de recreative danser. Ik hoop iedereen hier met evenveel plezier te mogen ontvangen. Samen met mijn man Koert verzorg ik de danslessen.

Tarieven

  • Danscursus 14 lessen van 60 minuten
    €115 per persoon
  • Privéles 60 minuten
    €65 per uur per paar
  • Workshop 60 minuten
    in overleg
Dansstudio KaDans Groningen

Dansen met Karen

Ulgersmaweg 8 *
9731 BS Groningen
06 30213334
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.